Başkan Musa Yılmaz: Kadınlarımız, saygı ve övgünün en büyüğünü hak ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Musa Yılmaz: Kadınlarımız, saygı ve övgünün en büyüğünü hak ediyor
08 Mar 2018 / Per 11:51
/ 71 Kez Okundu
| |

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, hayatın mimarları olan kadınların, en büyük saygı ve övgüyü hak ettiğini dile getirdi

Kütahya İl G enel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, hayatın mimarları olan kadınların, en büyük saygı ve övgüyü hak ettiğini dile getirdi.
Dünya Kadınlar Günü ned eniyle Kütahya İl Özel İdaresi’nde çalışan bayan personel için toplantı düz enl enerek kutlama yapıldı.
Kütahya İl G enel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi G enel Sekreteri Murat Koyak, Yol-İş S endikası G enel Sekreteri Ali Okçu ve BEM-BİR-SEN Kütahya Şube Başkanı Yılmaz Yaman’ın katılımıyla gerçekleştiril en toplantıda konuşma yapılarak bayan personelin Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Etkinlikte bayanlara karanfil dağıtıldı.
Kütahya İl G enel Meclisi Başkanı Musa yılmaz, Türkiye’de kadınların eğitim sorununun her geç en gün daha da azaldığını, artık daha bilinçli bir nesil yetiştirildiğini ifade etti.
Yılmaz, "Hükümetimiz, Kadınlara yönelik şiddet ve haksızlıklara karşı her geç en gün eksikliklerin giderilmesi anlamında önemli çalışmalar yapmaktadır. Hayatın ağır şartları altında, anne, eş ve iş kadını olarak ayakta kalabil en kadınlar; hayatın mimarları olarak en büyük saygıve övgüyü hak etmektedirler.Bu arada, Dünya Kadınlar Günü olması ned eniyle idaremiz, bayan personelinin sinemaya gitmesini organize etti. 30 bayan personel sinemaya giderek keyifli vakit geçirdiler" dedi. (EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.