Kepez Belediyesi ihbarları, WhatsApp üzerinden alacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kepez Belediyesi ihbarları, WhatsApp üzerinden alacak
29 Oca 2018 / Pzt 12:31
/ 57 Kez Okundu
| |

Kepez Belediyesi ilçede oluşacak her türlü ihtiyacın iletilebileceği WhatsApp ihbar hattı kurdu

Kepez Belediyesi ilçede oluşacak her türlü ihtiyacın iletilebileceği WhatsApp ihbar hattı kurdu. Belediye, 0 555 024 07 07 numaralı WhatsApp ihbar hattı ile hemşehrilerinin sorunlarını hızla çözüme kavuşturmayı planlıyor.
Kepez Belediyesi, ilçenin sorunlarına daha kolay çözüm üretebilmek için bir adım daha attı. Kepez Belediyesi gelişen teknolojinin getirdiklerini göz önündü bulundurarak ilçede yaşanan ve belediye eliyle çözüme kavuşturulabilecek sorunlara çözüm üretecek bir ihbar hattı tanımladı. WhatsApp teknolojisi ile hizmet verecek olan ihbar hattı, yazılı olarak iletilen sorunları gerekli birimlere aktararak çözüme dayalı bir hizmet verecek.

7 gün 24 saat hizmet verecek
Kepez Belediyesi, ihbar hattı aracılığı ile vatandaşın sorununa yanıt verecek. Kepez Belediye personeli tarafından alınan ihbarlar gerekli birimler tarafından en kısa sürede neticeye ulaştıracak. Daha önce her türlü mesajı kendi sosyal medya adreslerinden bizzat kendi yanıtlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyenin yeni ihbar hattına gelen öneri, soru, sorun ve şikayetleri de yine bizzat inceleyecek. Bu yeni uygulama ile Kepez Belediyesine ait 0 555 024 07 07 WhatsApp ihbar hattı ile her türlü sorun, görüş ve öneri iletilebilecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.