AKP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Balcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri huzur evi sakinlerini ziyaret ederek çeşitli hediye ve ikramlarda bulundular.

ziyaret esnasında huzur evi sakinlerinin mutlulukları gözlerinden okunurken, ziyaret esnasında konuşan akp kadın kolları başkanı ayşe balcı, Bilgi ve tecrübeleriyle yol gösteren yaşlıların Türkiye ve Türk Milleti için kıymeti ölçülemeyecek birer hazine olduğunu belirtti.

Ayşe Balcı, “Yaşlılara hürmet etmek, onların tecrübelerinden yararlanmak, gönüllerini kazanmak bizim için en önemli insanlık görevlerinden biridir.

Huzurevi Müdürü Recep Şen ise, yaşlılar haftası nedeniyle huzurevinin sık sık ziyaret edildiğini, yapılan ziyaretlerinde huzurevi sakinlerini çok mutlu ettiğini kaydetti.