Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, beldeyken mahalle olan Yeniköyde vatandaşları dinledi.
Başkan Çağlayan, kapatılan Yeniköy Belediyesinden Orhangazi Belediyesine geçen personel ile sabah toplantı yaptıktan sonra vatandaşları dinledi. Çağlayan, hoparlörden görevlilerin yaptığı anonsun ardından belediye binasına gelen vatandaşların meselelerini dinledi. Yeniköy Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Levent Öztürk, Mahalle Muhtarı Recep Sönmezin de hazır bulunduğu toplantıda, onlarca vatandaş hizmet binasına gelerek, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile görüştü. Şikayet ve taleplerini ileten vatandaşlar, Çağlayanın mahalleye kadar gelerek sıkıntıları dinlemesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Bazı vatandaşların özel istekleri, bazı vatandaşların ise ulaşım ve alt yapıyla ilgili talepleri oldu. Çağlayan, talepleri tek tek not alarak çözümü için söz verdi. Çağlayan, bazı vatandaşlardan gelen talepleri ise ilgili kurum ve müdürlükleri arayarak hemen halletti.
Çağlayan, gün içinde belediyede vatandaşların sıkıntılarıyla yakından ilgilendiklerini belirterek, Seçimlerin üzerinden 4 ayı aşkın bir zaman geçti. Gece gündüz çalışıyoruz. Daha önce belde statüsünde olan bölgelere de giderek vatandaşları dinleyip taleplerine cevap vermeye çalışıyoruz dedi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın