Bursanın Karacabey ilçesinde Tarım İşletmesinde yetiştirilen 46 safkan Arap tayı açık artırmayla satışa sunuldu.
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne (TİGEM) bağlı Karacabey Tarım İşletmesinde yetiştirilen 46 safkan Arap tayı ihale usulüyle satıldı. TİGEMin 1 milyon 268 bin lira gelir elde ettiği satışta, en yüksek fiyat 100 bin lira ile Mezithaber ve Kocamemed isimli taylara verildi. Mezithaberi Çetin Özdil, Kocamemedi ise Reşat Arslan satın aldı.
Satışta ayrıca Mahmut ve Çillimenaf isimli taylar 80er bin liradan Mozaik Tarım A.Şye satıldı. En düşük tayın fiyatıysa 8 bin lira oldu.
İhaleden TİGEM 1 milyon 268 bin lira gelir elde etti. 46 tayın satışa sunulduğu ihalede, 8 tay ise iki defa podyuma çıkarılmasına rağmen alıcı bulamadı.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın