Fenerbahçe Kulübü ileAcıbadem Sağlık Grubuarasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Yapılan anlaşma kapsamında Acıbadem logosu, 2026-27 sezonunda Fenerbahçe Futbol A Takımı formasının kol altı bölümünde yer alacak.
Chobani Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen toplantıda, BaşkanSadettin Saranile Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu BaşkanıMehmet Ali Aydınlarbir araya geldi.
Kulüpten yapılan açıklamada, iş birliği kapsamında yeni sezon forma hazırlık süreçlerinin uzun süredir planlandığı belirtildi.
“ACIBADEM ÇOK DEĞER VERDİĞİMİZ BİR YOL ARKADAŞI”
Başkan Sadettin Saran, sponsorluk anlaşmasına ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Acıbadem Sağlık Grubu, geçmişten bugüne uzun yıllar boyunca sağlık sponsorluğu başta olmak üzere Fenerbahçemize çok önemli katkılar sunmuş, çok değer verdiğimiz bir yol arkadaşıdır. Sayın Mehmet Ali Aydınlar’ın hem bu sezon içinde hem de önümüzdeki sezon için kulübümüze verdiği destek, Fenerbahçemize duyduğu aidiyetin çok güçlü bir göstergesidir.”
Saran, Fenerbahçe’de her zaman kulübün menfaatlerinin ön planda olduğunu belirterek Acıbadem’in kulübe yaklaşımını anlamlı bulduklarını ifade etti.
“Fenerbahçe Futbol A Takımı’nın forması, kulübümüzün en kıymetli reklam alanlarından biridir. Bu nedenle formalarımızı ve sponsorluk alanlarımızı her sezon çok önceden, büyük bir titizlikle planlıyoruz. Yeni sezon formalarının üretim ve hazırlık süreçleri nedeniyle sponsorluk anlaşmalarının da aylar öncesinden netleşmesi gerekiyor.”
“BU İŞ BİRLİĞİ UZUN SÜREDİR PLANLANIYORDU”
Sadettin Saran açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Acıbadem Sağlık Grubu ile formamızdaki uygun alanlara ilişkin görüşmelere de bu yılın başında başladık. Sayın Mehmet Ali Aydınlar, konuyu ilk paylaştığımız andan itibaren Fenerbahçemizin yanında olma iradesini ortaya koydu ve bu iş birliğine hiç tereddüt etmeden destek verdi.
Bugün duyurduğumuz anlaşma, uzun süredir planlanan ve yeni sezon forma hazırlıkları kapsamında ilerleyen bir sürecin sonucudur.
Yeni sezon formalarımızın taraftarlarımızla buluşmasına artık kısa bir süre kaldı. Bu vesileyle iş birliğimizi de kamuoyuyla paylaşmak istedik. Taraftarlarımızın yeni formalarımızı çok beğeneceğine yürekten inanıyorum.
Bu iş birliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyor, Sayın Mehmet Ali Aydınlar’a ve Acıbadem ailesine teşekkür ediyorum.”
“FENERBAHÇE’NİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da iş birliğiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Aydınlar açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Fenerbahçe’ye destek vermeyi hiçbir zaman yalnızca bir sponsorluk olarak görmedim. Bu aidiyetin, sorumluluğun ve aynı hedefe birlikte yürümenin doğal bir parçası olduğuna inanıyorum.
Fenerbahçeliliğin en önemli değerlerinden biri; kulübün ihtiyaç duyduğu her anda, imkanlar ölçüsünde onun yanında olabilmektir. Konu Fenerbahçe olduğunda, Acıbadem’in duruşu da sorumluluğu da hiçbir zaman soru işareti taşımaz.”
Mehmet Ali Aydınlar, Acıbadem Sağlık Grubu olarak Fenerbahçe’nin yanında olmaya devam edeceklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Dün olduğu gibi bugün de, yarın da Fenerbahçe’nin yanında olmaya devam edeceğiz.
Fenerbahçe’nin 120. yılına ilerlediği bu özel dönemde de kulübümüzün hedeflerine yürüdüğü yolda katkı sunmaya, sorumluluk almaya ve gereken desteği vermeye her zamanki gibi hazırız.
Acıbadem Sağlık Grubu olarak geçmişte olduğu gibi bugün de Fenerbahçe’ye katkı sunmaktan, yeni sezonda da bu yolculuğun bir parçası olarak Fenerbahçe’nin yanında yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz.
2026–27 sezonunun Fenerbahçe Futbol A Takımımız için başarılarla dolu, camiamıza gurur ve mutluluk yaşatan bir sezon olmasını temenni ediyorum.”






Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın