İzmirde kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Asbaşkanı Ünver Ergün, son yolculuğuna uğurlandı.
Bir süredir kanser tedavisi gören Posta Gazetesi İzmir Spor Müdürü ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Asbaşkanı Ünver Ergün, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Evli ve iki kız çocuğu babası olan 55 yaşındaki Ergünün cenaze namazı İzmir Hacı Fatma Tatari Camiinde ikindi namazını müteakip kılındı. Cenazeye Ergünün ailesi ve yakınları, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, İzmir basınının temsilcileri ve çalışanları, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve sevenleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Ünver Ergünün cenazesi, Urla Güvendik Mezarlığında toprağa verildi.
ÜNVER ERGÜN KİMDİR
Adanada 1959 yılında doğan Ünver Ergün, gazeteciliğe 1979 yılında Adanada Güney Haber Gazetesinde başladı. 1983 yılında Hürriyet Haber Ajansında, ardından Milliyetin Adana Bürosunda görev alan Ergün, 1986da aynı gazetenin İzmir bürosunda atandı. Değişik dönemlerde Buca Belediyesinde basın danışmanı, Bucaspor ve Göztepe kulüplerinde medya sorumlusu olarak çalışan Ünver Ergün, son olarak Posta Gazetesinin İzmir Bürosunda spor müdürü olarak görev yapıyordu.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın