İnegöl’de Kurban Bayramı süresince nöbetçi fırın uygulaması yapılacak. Fırıncılar ve Benzerleri Odası tarafından belirlenen nöbetçi fırınlar, bayram boyunca vatandaşların ekmek ihtiyacını karşılamak için hizmet verecek.
İnegöl’de 4 günlük Kurban Bayramı boyunca fırınların kapalı olacağı belirtilirken, yalnızca nöbetçi olarak belirlenen işletmelerde üretim ve satış yapılacağı açıklandı.
4 GÜN BOYUNCA NÖBETÇİ UYGULAMASI
İnegöl Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına nöbetçi fırın uygulamasına gidildiği ifade edildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Fırıncılar Odası ile yaptığımız istişareler neticesinde bayram süresince fırınların kapalı olması kararlaştırılmıştır. Ancak vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına ekmek ihtiyacını karşılayabilmek için 4 gün boyunca nöbetçi fırın uygulamasına gidilecektir. Nöbetçi olarak hizmet verecek fırınlar ise Fırıncılar ve Benzerleri Odası tarafından belirlenmiştir.”
BAYRAMIN İLK GÜNÜ AÇIK OLACAK FIRINLAR
27 Mayıs Çarşamba günü açık olacak noktalar şöyle:
- Özdilek AVM
- İnegöl AVM içerisinde bulunan Migros
- Somuncu Baba Ekmek Fırını (Sinanbey Mahallesi Murat Caddesi No:47)
- Kırıntı Ekmek Fırını (Yunus Emre Mahallesi Mevlana Caddesi)
28-29-30 MAYIS TARİHLERİNDE AÇIK OLACAK FIRINLAR
Bayramın ikinci, üçüncü ve dördüncü günlerinde hizmet verecek fırınlar ise şu şekilde açıklandı:
- Özdilek AVM
- İnegöl AVM içerisinde bulunan Migros
- Somuncu Baba Ekmek Fırını
- Sinanbey Mahallesi Murat Caddesi No:47
- Ertuğrulgazi Mahallesi Akpınar Caddesi No:26
- Ulaş Ekmek Fırını
- Mahmudiye Mahallesi Kasımefendi Caddesi No:187
- Palandöken Ekmek Fırını
- Turgutalp Mahallesi İsmail Hakkı Timur Sokak No:23
- Kırıntı Ekmek Fırını
- Yunusemre Mahallesi Mevlana Caddesi No:6






Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın