VATANDAŞ VE ESNAF TEPKİLİ
İnegöl Hamzabey Organize Sanayi Bölgesi (OSB) çevresindeki yolların durumu, hem vatandaşların hem de esnafın tepkisine yol açtı. Yolların çakıl ve tozla kaplı olması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor.
ARAÇLAR SIK SIK ARIZA YAPIYOR
Bölgedeki yol koşulları araç sahiplerini maddi zarara uğratıyor. Sürücüler, çakıllı yollar nedeniyle araçlarının sık sık arızalandığını, bakım ve tamir masraflarının arttığını dile getiriyor.
TOZ BULUTU YAŞAMI ZORLAŞTIRIYOR
Araç geçişlerinde oluşan yoğun toz bulutu hem sürücülerin görüşünü kısıtlıyor hem de çevrede yaşayan vatandaşların sağlığını olumsuz etkiliyor. Esnaf, dükkânlarının sürekli toz içinde kaldığını ve müşteri kaybı yaşadıklarını ifade ediyor.
ÇÖZÜM BEKLİYORLAR
Bölge halkı ve sanayi esnafı, yolların bir an önce asfaltlanmasını ve kalıcı çözüm bulunmasını talep ediyor. Yetkililerden soruna ivedilikle müdahale edilmesi isteniyor.
(0) Yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!