İnegöl’de bir dönem İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapanİlhami Araali, emniyet teşkilatındaki görevine yeni bir rütbe ve görevle devam edecek. Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Araali, gerçekleştirilen değerlendirmelerin ardından1. Sınıf Emniyet Müdürürütbesine terfi etti.
İnegöl’de görev yaptığı dönemin ardından Bursa’ya atanan Araali, daha sonra Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapmaya başladı.
1. SINIF EMNİYET MÜDÜRÜ OLDU
Emniyet teşkilatında gerçekleştirilen değerlendirmeler sonucunda İlhami Araali’nin 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi etmesine karar verildi.
Araali, terfisinin ardındanTeftiş Kurulu Başkanlığı emrinde görevlendirildi.
RÜTBESİ VE PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ
İlhami Araali’ye yeni rütbesi ve plaketi, Bilecik İl Emniyet MüdürüErdem Çağlartarafından takdim edildi.
Gerçekleştirilen takdimde Araali’nin Bilecik’te görev yaptığı süre içerisindeki çalışmaları da değerlendirildi.
YENİ GÖREVİNDE BAŞARI DİLEDİ
Bilecik İl Emniyet Müdürü Erdem Çağlar, İlhami Araali’ye Bilecik’te görev yaptığı süre boyunca emniyet teşkilatına sağladığı katkılar nedeniyle teşekkür etti.
Çağlar, 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine yükselen ve Teftiş Kurulu Başkanlığı emrinde görevlendirilen Araali’ye yeni görevinde başarılar diledi.
İNEGÖL’DE DE GÖREV YAPMIŞTI
İlhami Araali, meslek hayatının bir döneminde İnegöl İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yaptı. İnegöl’deki görevinin ardından Bursa’ya atanan Araali, son olarak Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevini sürdürüyordu.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın