YOLUN ORTASINDA DELİK OLUŞTU
İnegölKemalpaşa MahallesiCihat Sokak’ta asfaltın ortasında oluşan çukur, mahalle sakinlerini tedirgin ediyor. Araçların yoğun olarak kullandığı sokakta beliren delik, sürücüler ve yayalar için ciddi risk taşıyor.
SÜRÜCÜLER VE YAYALAR İÇİN TEHLİKE
Yolun tam ortasında beliren çukurun özellikle gece saatlerinde fark edilmemesi durumundaaraçlarda hasaravekazalaraneden olabileceği ifade ediliyor. Ayrıca sokaktan geçen yayalar için de güvenlik riski oluşturuyor.

MAHALLELİ ÇÖZÜM BEKLİYOR
Mahalle sakinleri, çukurun büyümeden onarılması için yetkililere çağrıda bulunuyor. Vatandaşlar, özellikle çocukların ve araçların güvenliği için bölgenin kısa süredeonarılmasınıtalep ediyor.
TEDİRGİNLİK SÜRÜYOR
Çukurun neden oluştuğu henüz bilinmezken, bölgede alt yapı sorunu ya da asfalt zeminin çökmesi ihtimali üzerinde duruluyor. Sokak sakinleri, çukurun giderek büyümesinden vedaha büyük kazalara yol açmasından endişe ediyor.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın