İNEGÖL BELEDİYESİ YANGIN BÖLGESİNE DESTEK EKİBİ GÖNDERDİ
SU TANKERİ VE EKİPLER MÜDAHALEYE KATILDI
İnegöl Belediyesi, çevre illerde etkili olan ve birçok noktada kontrol altına alınmaya çalışılan orman yangınlarına destek amacıyla harekete geçti. Belediye, yangın bölgesine su tankeri ve gönüllü destek ekipleri gönderdi.
İnegöl Belediye Başkanı’nın talimatıyla hazırlanan ekipler, yangın söndürme çalışmalarına katkı sağlamak üzere kısa sürede bölgeye ulaşmak üzere yola çıktı.
İNEGÖL’DE DUMAN VE KÜL ETKİSİ GÖRÜLDÜ
Yangının etkisiyle akşam saatlerinde İnegöl semalarında duman ve kül tabakasının hissedildiği bildirildi. Ancak İnegöl sınırları içinde herhangi bir yangın ya da tehlikeli durum yaşanmadığı belirtildi.
BAŞKANDAN TAZİYE VE DESTEK MESAJI
İnegöl Belediye Başkanı yaptığı açıklamada, orman yangınlarında hayatını kaybeden 11 orman işçisi için taziye mesajı yayımladı. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
Orman yangınlarına müdahale etmek üzere İnegöl Belediyesi olarak su tankeri ve destek ekibimizi bölgeye gönderdik. Akşam saatlerinde şehrimizde kül ve dumanların hissedildiği görüldü. Çok şükür ki İnegöl'de herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı. Yangınların bir an önce kontrol altına alınarak son bulmasını temenni ediyoruz. Müdahale sırasında şehit olan 11 orman işçimize Allah’tan rahmet, sahada can siperane mücadele eden tüm ekiplere de güç ve kuvvet diliyoruz.