Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Saray’ında 20. kez muhtarlarla bir araya gelecek. Bugün düzenlenecek toplantıya ise İnegöl’den 3 mahalle muhtarı katılacak.
Toplantıya katılacak muhtarların Süleymaniye Mahalle muhtarı Halim Yiğit, Karagölet Mahalle muhtarı Kenan Durmuş ile Saadet Mahalle muhtarı Zeki Ekren’in olduğu bildirildi.
Her ay Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen muhtarlarla Cumhurbaşkanlığı külliyesinde buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16.toplantıda yine İnegöllü muhtarlarla bir araya gelmişti.
Toplantıya; Çeltikçi Muhtarı Rıdvan Uslu, Gülbahçe Muhtarı Mehmet Şen, Lütfiye Mahallesi Muhtarı Ahmet Ayaz ve Dipsizgöl Muhtarı Selami Şen katılmıştı.
Toplantıya katılan muhtarlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İnegöl’e selamlarını ilettiğini söylemişti.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın