İnegöl grubunda yapılan maçlarda birinci olarak türkiye şampiyonası için bursa’da mücadele etme hakkını kazanan inegölspor 12- 14 takımı yavuzselimspor’u 7-0 gibi net bir farkla mağlup ederek türkiye şampiyonası’na katılmayı garantiledi.

12–14 yaş yıldızlar futbol play-off grubunda nilüfer belediye, yavuzselim ve bursa güvenspor takımları ile aynı grupta mücadele eden inegölspor 12–14 yaş grubu takımı, dün karşılaştığı yavuzselim takımını 7–0 gibi net bir skorla geçerek maçlarına bitimine bir hafta kala türkiye şampiyonasında 4. Kez katılma hakkını elde etti.

Yavuzselim maçının ardından inegöl’e dönen ekibe orhan–2 inegöl köftecisinde şampiyonluk yemeği verildi.

 

Yemek öncesi açıklama yapan inegölspor altyapı antrenörü özgür şahin, inegöl grubundan birincilikle çıktıklarını ve türkiye finalleri için bursa’da gruplara kaldıklarını, bursa grubunda yaptıkları maçlar sonrasında ise türkiye finallerine kalmayı başardıklarını söyledi.

Takım kaptanı ayrıca fenerbahçe’ninde transfer listesinde bulunan ramazan karaca ve yavuzselim maçında 3 gol atarak yıldızlaşan ömer faruk ise türkiye finallerine kaldıkları için mutlu olduklarını söylediler.

12-14 yaş grubu sorumlusu sadettin soydan, ilk maçta nilüfer belediyesi takımını 5-0, yendiklerini ikinci maçlarında ise yavuzselim’i 7-0 gibi farklı skorlarla yenerek, bursa güvenspor ile oynayacakları son maç öncesinde gruptan birinci olarak çıkmayı garantilediklerini söyledi.