Önceki gün saat 17.00 sıralarında, Bursa’dan aldığı ikinci el kombiyi İnegöl’e getiren ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kavşağından gelerek, İstiklal caddesi üzerinden şehir merkezi istikametine gitmekte olan 41 yaşındaki sürücü Hasan Hüseyin Şekerci yönetimindeki 16 ZT 945 plakalı özel otomobil, İnegöl’deki akrabalarına taziye ziyaretine geldikten sonra Bursa’ya dönmek için yola çıkan, Mimar Sinan Bulvarı üzerinden OSB kavşağı istikametine gitmekte olan 39 yaşındaki sürücü İlkay Ünal yönetimindeki 16 Z 9646 plakalı özel otomobil ile Mimar Sinan Bulvarı ile İstiklal caddesinin kesiştiği İNGAZ kavşağında çarpıştı.

Kaza sonucunda savrulan 16 Z 9646 plakalı özel otomobilin dilsiz ve sağır olduğu bildirilen sürücüsü İlkay Ünal ile araç içerisinde bulunan 38 yaşındaki Birgül Özbey, 38 yaşındaki Erhan Göker ve 32 yaşındaki Nurgül Göker yaralanırken, diğer aracın sürücüsü kazayı yaralanmadan atlattı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili tahkikatın sürdüğü belirtildi.