Bursa'da otomobilin karşı şeride geçerek motosiklete çarpması sonucu 52 yaşındaki baba hayatını kaybederken, 13 yaşındaki oğlu ağır yaralandı. Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde otomobilin motosiklete çarptığı anlar ve kazaya arkadan gelen eşinin tanık olduğu görüldü. Kazanın ardından tutuklanan otomobil sürücüsünün ise bir süre sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildiği öğrenildi.
FECİ KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Kaza, 17 Mayıs günü saat 10.00 sıralarında Bursa-Orhaneli yolu üzerindeki Doğancı Tüneli'nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Orhaneli istikametine seyir halinde olan Ali B. (52) yönetimindeki motosiklete, karşı yönden gelen Bilal Ç. idaresindeki otomobil çarptı.
Ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde, otomobilin seyir halindeyken aniden kendi şeridinden çıkarak karşı yönden gelen motosikletin üzerine gittiği görüldü.
Şiddetli çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Ali B. ile arkasında yolcu olarak bulunan 13 yaşındaki oğlu C.B. havaya savruldu.
Motosiklet ise çarpışmanın ardından tünelin duvarına çarptı.
BABA HAYATINI KAYBETTİ OĞLU YARALANDI
Kazayı gören sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, motosiklet sürücüsü 52 yaşındaki Ali B.'nin hayatını kaybettiği belirlendi.
Kazada ağır yaralanan 13 yaşındaki C.B. ile otomobil sürücüsü Bilal Ç. ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Bursa'daki kazada hayatını kaybeden Ali B.'nin cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu'nda gerçekleştirilen otopsi işlemlerinin ardından Yıldırım ilçesindeki Emirsultan Mezarlığı'nda toprağa verildi.
EŞİ KAZAYA GÖZLERİ ÖNÜNDE TANIK OLDU
Kazanın ortaya çıkan görüntülerindeki en üzücü ayrıntılardan biri ise Ali B.'nin eşinin de olay sırasında aynı yolda bulunması oldu.
Kendisi de motosiklet tutkunu olan Figen B.'nin, 15 yaşındaki oğlu G.B. ile birlikte eşinin ve diğer oğlunun arkasından motosikletle geldiği öğrenildi.
Eşinin ve 13 yaşındaki oğlunun karıştığı kazaya gözleri önünde tanık olan Figen B., motosikletini durdurarak yardım istedi.
Güvenlik kamerası görüntülerinde, yaşadığı büyük şokun ardından sinir krizi geçiren kadının çevredeki sürücülerden yardım istediği anlar da yer aldı.
AİLESİYLE ETKİNLİĞE GİDERKEN ÖLDÜ
Kazada hayatını kaybeden Ali B.'nin profesyonel seslendirme sanatçısı olduğu ve bir motosiklet grubunun başkanlığını yaptığı öğrenildi.
İki çocuk babası Ali B.'nin, ailesiyle birlikte Orhaneli ilçesinde düzenlenecek motosiklet tutkunları ve ailelerinin katılacağı bir etkinliğe gitmek üzere yola çıktığı belirtildi.
Ali B., 13 yaşındaki oğlu C.B. ile aynı motosiklette yolculuk yaparken, eşi Figen B. de diğer oğulları G.B. ile arkalarından geliyordu.
Ancak ailece katılmayı planladıkları etkinlik yolunda meydana gelen kaza, büyük bir acıya neden oldu.
Kazanın ardından Orhaneli'de düzenlenmesi planlanan motosiklet etkinliği iptal edildi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ TAHLİYE EDİLDİ
Bursa'da meydana gelen ölümlü trafik kazasının ardından otomobil sürücüsü Bilal Ç. hakkında adli işlem başlatıldı.
Kazada yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan Bilal Ç., tedavisinin tamamlanmasının ardından gözaltına alındı.
Adliyeye sevk edilen sürücü, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ancak Bilal Ç.'nin bir süre sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildiği öğrenildi.
Sürücü hakkındaki yargılama sürecinin devam ettiği belirtildi.
13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Feci kazada babasını kaybeden ve kendisi de ağır yaralanan 13 yaşındaki C.B.'nin sağlık durumuna ilişkin yeni bilgiler de ortaya çıktı.
Kazada ağır yaralanan çocuğun tedavisinin devam ettiği ve henüz ayaklarının üzerine basamadığı öğrenildi.







Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın