İnegöl’de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin cadde ve sokak aralarına park edilmiş araçların lastiklerini delici ya da kesici aletlerle kestikleri öğrenildi.

İnegöl’ün çeşitli cadde ve sokaklarına park edilen araçlara zarar veren kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin bugüne kadar 15’e yakın aracın lastiğine keserek ya da delerek zarar verdikleri öğrenildi.

Vatandaşların korkulu rüyası haline gelen olayla ilgili olarak mağdur olan bir vatandaş aracına düzenli olarak binmediğini bu yüzden lastiğinin inmiş olacağı düşüncesiyle önemsemediğini belirterek, “dün aracımla bir yere gitmek istedim ancak lastiğe yakından baktığımda aracımın lastiğinin kesilmiş olduğunu fark ettim. İnegöl’de son birkaç gün içerisinde buna benzer 14–15 kişinin daha aynı durumda araçlarının lastiklerinin kesildiğini duydum.

Bunu yapan kişi ya da kişilerin bulunmasını daha fazla kimsenin canının yanmamasını istiyorum.”Dedi. İnegöl emniyet müdür yardımcısı Nuri sadık ise konuyla ilgili olarak kendilerine herhangi bir şikâyetin yapılmadığını söyledi.