18 YEREL RADYO BİR AYDA 2 TRİLYON 572 MİLYAR ALTIYÜZ KIRK MİLYON SEKSEN BEŞ BİN YEDİ YÜZ ALTI SALAVAT TOPLADI
Kutlu Doğum münasebetiyle Türkiye genelinde 18 yerel radyo 'Hz. Peygambere Salavat-ı Şerife gönderelim' kampanyası düzenledi. 20 mart 2009 tarihinde başlayan kampanya 20 nisan 2009 tarihinde sona erdi. Kampanyaya oldukça yoğun ilgi olduğunu gözlendi. 1 ay içerisinde toplam 18 radyonun topladığı salavat-ı şerif miktarı 2 trilyon 572 milyar altıyüz kırk milyon seksen beş bin yedi yüz altı salavat toplandı.
Ülke genelinde, yerel yayın yapan birçok radyo Peygamberimizin Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle 20 mart 2009 tarihinde başlattığı salavat kampanyası sona erdi. Yerel radyolar bu kampanyayı dinleyicilerinin destekleriyle başlattıklarını belirtirken, bu kampanyada herkesten destek gördüklerini ifade ettiler. Yapılan 1 aylık çalışmanın ardından kampanyaya milletimizin oldukça duyarlılık gösterdiği ortaya çıktı. Toplamam 2 trilyon 572 milyar altıyüz kırk milyon seksen beş bin yedi yüz altı salavat toplandı.
inegölde 1993 yılından bu yana yayın yapan 92.4 radyo gençsesfm yayın yönetmeni Seyfettin aras Türkiye genelinde 18 radyoyla birlikte “Kutlu doğum haftasında alemleri güllerle donatmaya var mısınız? Yerel radyolar dinleyicilerinin desteğiyle salavat kampanyası düzenledik. Milletimizi alemlerin efendisine (sav) salavat-ı şerif getirmeye, onun sünnetine uymaya davet ettik. Okuyacağınız her salavat bir tomurcuk olup gülistan olsun günümüzün perişan gönüllerine. Kutlu doğum haftasına kadar milyarlarca salavat kampanyasına katılmak için iletişim hatlarından bize ulaşın” şeklinde ortak kullandığımız spotlar sonucu 1 ay bu gibi kısa zamanda 2 trilyon 572 milyar altıyüz kırk milyon seksen beş bin yedi yüz altı salavat toplandı.
92.4 radyo gençsesfm yayın yönetmeni Seyfettin aras Bu kampanya ya katılan tüm vatandaşlarımıza ve yerel radyolarımızdan Diyarbakır'dan Çağrı FM ve Nur FM, Malatya'dan Radyo Selam ve Radyo Nur, Adana'dan Barış FM, Gaziantep'ten Şafak FM, Isparta'dan Arkadaş Radyo, Nevşehir'den ART FM, Denizli'den Bizim İller FM, İnegöl'den Genç Ses FM ve Niğde'den Umut FM kayseri’den arifan radyo, Kırşehir’den gençliğin sesi, adana’dan, radyo hayat Ankara’dan radyo hedef Osmaniye’den radyo ihsan Antalya’dan radyo mercan Diyarbakır nur fm’e teşekkür ettiğini belirtti.
Bu tür kampanyaların devamı geleceğini sözlerine ekleyen Aras şimdide salavat kampanyasının bereketiyle 1001 ihlası şerif kampanyası başlattıklarını söyledi. Bu kampanya atılmak isteyenlerin 224 711 03 80 nolu telefon numarasından ve www.gencsesfm.com adresinde kendilerine ulaşabileceğini söyledi.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın