Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen, teknik direktörlük görevi için Tayfun Korkut ile anlaşma sağlandığını düzenlenen basın toplantısıyla resmen açıkladı.
Hafta sonu Borussia Dortmunda 6-2 mağlup olan Leverkusende, Teknik Direktör Roger Schmidt ile yollar ayrılmıştı. Teknik Direktör arayışlarını tamamlayan Leverkusen, düzenlenen basın toplantısı ile görevin sezon sonuna kadar Tayfun Korkuta verildiğini duyurdu. Leverkusen CEOsu Michael Schade ve Sportif Direktör Rudi Völlerin de yer aldığı toplantıda konuşan Korkut, göreve çok sevindiğini belirterek, "Takımın potansiyeli çok yüksek. Bu potansiyel de beni çok mutlu ediyor. Leverkusene uygun bir şekilde ve yerde sezonu bitirmek istiyoruz" dedi.
"Hedef Avrupa kupaları"
Sözleşmesinin kısa süreli oluşunu değerlendiren genç teknik adam, "Her değişiklik şans ve risktir. Futbolda uzun süreli sözleşmelerin çok da bir anlamı yok. 3 yıllık sözleşme yaparsın 3 ayda gidersin. Bremen maçıyla başlayacağız. Hedefimiz ligi Avrupa kupalarına katılacak bir yerde bitirmek. Hep beraber bunu başaracağız" diye konuştu.
42 yaşındaki teknik adam daha önce Hannover 96 ve Kaiserslauterni çalıştırmıştı. Bayer Leverkusenin kadrosunda milli futbolcular Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak da yer alıyor.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.




Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın