Bursa'nın Osmangazi ilçesinde trafik polislerinin denetimi sırasında tehlikeli manevralar yapan bir sürücü, polis ekiplerinin dikkati sayesinde yakalandı. Yapılan kontrolde aday sürücünün alkollü olduğu belirlenirken, kullandığı otomobilin ise kendisine ait olmadığı, tamir için iş yerine bırakılan bir müşteriye ait olduğu ortaya çıktı.
POLİSİN GÖZÜ ÖNÜNDE MAKAS ATTI
Olay, Osmangazi ilçesinde trafik ekiplerinin uygulama yaptığı noktada meydana geldi. İddiaya göre sürücü, denetim noktasının hemen yanında ani şerit değiştirerek ilerledi. Aynı yönde seyreden başka bir araç sürücüsüyle de tartışmaya giren şahıs, trafikte tehlikeli hareketler sergiledi.
Yaşananlar çevrede bulunan motosikletli sürücülerin de tepkisini çekti.
MOTOSİKLETLİLER EKİPLERE BİLDİRDİ
Sürücünün güzergâh boyunca defalarca makas attığını belirten motosikletli vatandaşlar durumu trafik ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine polis ekipleri aracı durdurarak sürücüye alkol testi yaptı.
Yapılan kontrolde aday sürücünün0.24 promil alkollüolduğu tespit edildi.
EHLİYETİ İPTAL EDİLDİ
Alkollü olduğu belirlenen aday sürücünün sürücü belgesi iptal edilirken, tehlikeli şerit değiştirmekten de idari para cezası uygulandı.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın