YAKUP DİRİCANLI, BHA’NIN WASHINGTON TEMSİLCİSİ OLDU

İnegöl’de uzun süre TRT muhabirliği ve yerel haber muhabirliği görevini üstlenenYakup Diricanlı, yeni bir göreve atandı. 2025 yılı itibarıylaBirlik Haber Ajansı’nın (BHA) Washington Temsilcisi olarak görevlendirilen Diricanlı, artık ABD’den ajans adına haber aktaracak.

UZUN YILLAR İNEGÖL’DE MUHABİRLİK YAPTI

Yakup Diricanlı, İnegöl’de yerel basında ve TRT’de yaptığı muhabirlik çalışmalarıyla tanınan bir isim. Yerel haberlerdeki başarısı ve gazetecilik deneyimiyle dikkat çeken Diricanlı, bölgedeki birçok gelişmeyi yıllarca kamuoyuna aktardı.

WASHINGTON TEMSİLCİSİ OLARAK GÖREV YAPACAK

Evli ve iki çocuk babası olan Diricanlı, Birlik Haber Ajansı’nın Washington Temsilcisi olarak ABD gündemini yakından takip edecek. Yeni görevi kapsamında hem Türkiye hem de uluslararası kamuoyu için önemli gelişmeleri haberleştirecek.