akp ilçe başkanlığının ilk adayı bülent temelli OLDU. PARTİ lokalinde düzenlenen basın toplantısında 4 ekimde yapılacak olan kongreye tek liste halinde gidileceği, ilçe başkanlığı içinde tek adayınında bülent temelli olduğu açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde akp ilçe başkanı burhan alıcı 4 ekimde yapılacak kongrede ilçe başkanlığına aday olmayacağını açıklamıştı.

 

Akp ilçe yönetimi de tüm teşkilatın üzerinde uzlaşabileceği bir isim üzerinde yoğunlaşarak 4 Ekimdeki kongreye tek listeyle güçlü bir şekilde girmek istiyordu.

yapılan görüşmeler sonucunda bülent temelli ismi üzerinde duruldu ve akp ilçe lokalinde yapılan basın toplantısında bülent temellinin 4 ekimde ilçe başkanlığına aday olduğu açıklandı.

akp ilçe başkanı burhan alıcı bayramdan sonra gölbaşı düğün salonunda ilçe başkanlığı için kongre yapacaklarını BELİRTEREK, AKP ilçe başkanlığı için bülent temellinin düşünüldüğünü söyledi.

bülent temelli ise kendisine gösterilen güvenden ötürü parti üyelerine teşekkür etti ve kimseyi mahçup etmeyeceğini söyledi.