AKOM’dan uyarı geldi: İnegöl’e kar geliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AKOM’dan uyarı geldi: İnegöl’e kar geliyor
03 Ara 2017 / Paz 19:08
/ 15.148 Kez Okundu
| |

Meteoroloji’nin günlük hava durumu değerlendirmesine göre, İnegöl’e bu gece saatlerinden itibaren sağanak yağış geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında ülke genelinde önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, genellikle güneyli, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın batısı ve Kıyı Ege’de yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

KAR NE ZAMAN YAĞACAK?
Önümüzdeki hafta içinde ise özellikle çarşamba gününden itibaren yurdun büyük bir bölümünde kar yağışı etkisini gösterecek. İnegöl'de de çarşamba günü karla karışık yağmur bekleniyor.

AKOM'DAN HAVA SICAKLIĞI UYARISI
AKOM'dan yapılan uyarıda, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, yeni hafta başından itibaren balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı sistemin etkisi altına girmesinin beklendiği belirtildi. İnegöl'de yarından itibaren hava sıcaklığında 15 dereceye kadar düşüş yaşanacak.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.