Çamlıca Kahvaltı & Et Mangal açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çamlıca Kahvaltı & Et Mangal açıldı
29 Nis 2019 / Pzt 18:45
/ 13.248 Kez Okundu
| |

Çamlıca Kahvaltı ve Et Mangal düzenlenen törenle açıldı. Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinde hizmet verecek olan yeni işyerinin açılışı yoğun katılımla yapıldı.

İşyeri ortaklarından Bülent Temelli, açılışa katılanlara teşekkür ederek, “İnegöl’ümüz her geçen gün büyüyor. İlçemizin farklı yerlerinde yeni işletmeler açılıyor. Biz de çevre yolunda böyle bir güzel işyerini açıyoruz. 8,5 aylık çalışmanın sonucunda yeşiller içerisindeki işyerimizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Toplam 2 bin 200 metre kare alan üzerine kurulan işyerimizle İnegöl halkına hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. 9-10 kişilikten başlayıp 500 kişilik yemekli toplantılar yapılabileceği ortam oluşturuldu. Açılışımıza katılımızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 

İşyerinin hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanı Alper Taban ise “Belediye başkanlarımızla Ankara Kızılcahamam’da toplantıdaydık. Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletmek istiyorum. Şehrimizde güzel bir işletmenin açılışını yapıyoruz. Her yeni açılan işletme şehrimiz adına bizlere gurur kaynağı. Ticaret cesaret işidir, kolay değildir. Bundan dolayı medeni cesaretlerinden dolayı işletme sahiplerimizi tebrik ediyorum kutluyorum.  Yeni işyerinin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 

İnegöl Belediye başkanlığı döneminde Ahmet Türkel Çevre yolunun yapıldığını anımsatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bu şehre 13,5 yıl hizmet ettim. İnegöl’de bir sürü güzellikler yapıldı. Çevre yolu yapılırken, imarla alakalı rantlar sağlanıyor denmişti. Allah’a hamdolsun buralarda bir metre kare yerim olmadı. Şehri gerdanlık gibi saran çevre yolu şehre bir değer kattı. Bu güzelliği görmekten dolayı mutlu olduğumu ifade ediyorum. Bülent Temelli’yi biz hep ağabeyi olarak gördük. Siyaseten en çok tartıştığım adamlardan bir tanesi. Ama Allah biliyor hep abi olarak gördüm. Sunacakları hizmetle inşallah farkındalığı ortaya koyacaklar. Şehir ekonomisi adına bir kazanç. İşyerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

İnegöl’ün başarılarından söz eden AK Parti Bursa milletvekili Osman Mesten ise böyle bir işyerinin açılmasından dolayı memnun olduğunu söyledi.



 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.