Delegeler rozetlerini aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Delegeler rozetlerini aldı
 :
/ 149 Kez Okundu
| |

Ziraat Odası seçimlerine sayılı günler kala seçimlerde oy kullanacak olan delegeler düzenlenen yemekle rozetlerini aldı.

Hotel Angelacoma’da düzenlenen yemeğe Kaymakam Ali Akça, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve Ziraat Odası üyeleri katıldı.

YENİ ZİRAAT ODASI BİNASINI KAZANDIRACAĞIZ

Yemeğin açılışında konuşan Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, yapılacak seçimlerde yeniden aday olduğunu söyleyerek yaptığı hizmetler anlattı. Çelik yeni dönemde yeniden seçilmesi halinde daha iyi hizmet verebilmek için yeni Ziraat Odası binasını odalarına kazandıracaklarını söyledi.

İNEGÖL OVASI RAHATÇA SULANACAK

Gecede konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise AK Parti’nin icraatlarını anlatarak, “Bizim iktidarımız döneminde tarımda büyük yatırımlar yaptık. İnegöl’de yapılan Hocaköy ve Babasultan barajları ile çiftçimiz arazilerini çok daha kolay şekilde sulayabilecek” ifadelerini kullandı.

ÇİFTÇİ MİLLETİN EFENDİSİDİR

On olarak konuşan Kaymakam Ali Akça ise ‘çiftçi milletin efendisidir’ atasözü ile başladığı konuşmasında çiftçilerin ve tarımın önemine değindi.

Konuşmaların ardından Ziraat Odası seçimlerinde oy kullanacak olan delegelere rozetleri takıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.