Deydinler ve Dipsizgöl Köylerinden 177 Kişi AK Partiye Katıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Deydinler ve Dipsizgöl Köylerinden 177 Kişi AK Partiye Katıldı
 :
/ 621 Kez Okundu
| |

“Gençlerin, partimize güç ve destek vermeleri bizleri mutlu etti”

İnegöl’e bağlı Deydinler ve Dipsizgöl köyünde ikamet eden 177 kişi, önceki gün AK Parti İlçe merkezinde düzenlenen törenle AK Partiye katıldı.

Geçtiğimiz Pazar günü saat 14.00’de parti binasında düzenlenen törene, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile bazı Belediye Meclisi Üyesi Adayları ve partililer iştirak etti.

ALLAH 2002 ÖNCESİNİ BİR DAHA YAŞATMASIN

Gençlerin çoğunlukta olduğu yeni üyelere rozet takılmadan önce bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, AK Partinin 10 yıllık süreçte bir çok alanda kazandırdığı projeler hakkında bilgi vererek, seçim çalışmalarına değindi. Seçim sıcaklığının hissedilmeye başlandığını ifade eden Temelli, “Geçmiş seçimlere bakarsak, belki de çok düşük profilli bir seçim atmosferi yaşıyoruz. Artık eski seçim atmosferleri yaşanmıyor. 12 yılda Türkiye’de eğitimden sağlığa, ulaşımdan ekonomiye ve iç politikadan dış politikaya kadar her alanda önemli çalışmalar yapıldı. 3 Kasım 2002 öncesini Cenab-ı Allah bir daha ülkemize ve ülke insanımıza yaşatmasın. Çok şükür o günler bitti. Artık bunlar konuşulmuyor. Artık projeler, ‘Kanal İstanbul’, iki kıtayı birleştiren ‘Marmaray’,  ‘3. Boğaz Köprüsü ve ‘Uçak Gemimiz’ konuşuluyor.  İnşallah Büyükşehir’li dönemde şehirde ne varsa köylerde o olacak. Gelecek hizmetler Büyükşehir’in imkânlarıyla olacak. Çok merkezli şehirlere geçiyoruz. Cumhuriyetimizin ilk yıllarında yüzde 60’ı köylerde, yüzde 40’ı şehirde yaşayan sosyal yapı gibi aynı o günlere dönülsün istiyoruz. Günümüzde halkımızın yüzde 85’i şehir merkezlerinde, yüzde 15’i ise köylerde yaşar hale geldi. Bu aradaki uçurum, hayat standardı ve yaşam kalitesinin farklılığından dolayı oluyor. Bu AK Parti döneminde bir nebze olsun aşıldı. İl Özel İdaresi marifetiyle köylerimizde gerçekleştiremediğimiz hizmetleri 31 Mart’tan itibaren Büyükşehir ve ilçe Belediyesi ile inşallah çözeceğiz” dedi.

ÜYE SAYIMIZ 22 BİNE ULAŞTI

12 yıllık süreçte köylerde meyveciliğe dönüşün sağlandığını belirten Başkan Temelli, “Köylümüzün gelirinin artmasına sebep olduk. Meyveciliğe müsait olan köylerimizde bu çalışma yapıldı. Baba Sultan barajının su tutmaya başlamasıyla, inşallah çiftçilik ve meyvecilik anlamında iyi şeyler planlıyoruz. Bunun haricinde hayvancılıkla uğraşanların gelirini arttıracak güzel projelerimiz var. Gelişime dayalı politika takip ettiğimiz için 5 yılda yapılan çalışmaları hissedeceksiniz. AK Partiye son 1 ayda katılımlar artıyor. AK Partinin hedeflerini anlayan bu gençlerimizin, partimize güç ve destek vermeleri bizleri mutlu etti” diye konuştu.

Siyasi partinin en büyük gücünün aldığı oy ve üye sayısının olduğunu ifade eden Başkan Temelli, AK Partisinin İnegöl’deki üye sayısının 22 bine yaklaştığını, ayrıca 30 Mart’a kadar 30 bin üye hedefi koyduklarını sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından, İnegöl’e bağlı Dipsizgöl ve Deydinler köylerinden gelerek AK Partiye üye olan, çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu 177 kişiye parti rozetleri takıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.