Fikret Bayram’dan samimi mesajlar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
01 Haz 2018 / Cum 17:02
/ 863 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi Bursa Milletvekili adayı Fikret Bayram, Çarşı içerisinde ve Orhaniye Mahallesi’nde esnafı ve kahvehaneleri ziyaret etti.

İnegöl’ ün inşasına büyük emeği olan Hikmet Şahin’i ve geçmiş dönemde emeği geçen siyasetçileri yad eden Bayram, dostlukların daim olduğu bir seçim dönemi diledi.

“FARKLI FİKİRLERDE YOL ALIP BERABER ÇAY İÇEBİLMEYİ ÖNEMSİYORUM”

İnsanların dünya üzerinde fani olduğunu belirten ve yaşadıkları süre içerisinde ki yaptığı hizmetlerin önemine vurgu yapan Fikret Bayram sözlerine şu şekilde devam etti, “ Ben farklı fikirlerde yol alıp beraber çay içebilmeyi önemsiyorum.  Teşkilatımız da aynı hava ve aynı güzellikte yol alıyor. İşte bu aldığımız yolun sonunda, 24 Haziran akşamı seçim sonuçları açıklandığında, karşımıza çıkan tablo ne olursa olsun bizim için mutluluk verecektir. Bu  mutluluğu yaşarken de dileğimiz o ki Bursa halkına en iyi en yararlı hizmetler karşımıza çıksın” dedi.

“BİZLER HER SEÇİMDE RAHATSIZ EDİLMİŞ BİR KİTLEYİZ”

Sağduyuya odaklı temennilerini dile getiren Bayram, bir taraftan da siyasi arenada yarışan siyasileri uyararak, “Bizler her seçimde doğru olmayan yöntemlerle rahatsız edilmiş, üzülmüş bir kitleyiz ama buna rağmen biz, hiçbir zaman yanlışa yanlışla karşılık vermedik. Bundan dolayı hatırlatmakta fayda var, olur da birileri gerek teşkilatım gerek şahsım adına doğru olmayan bilgiler yayarak seçimi kazanma yoluna giderse şimdiden ikaz ediyorum lütfen böyle etik olmayan yöntemler kullanmayın. Çünkü bugüne kadar başvurduğunuz bu formüller yüzünden mahcubiyet yaşıyorsunuz ve benzer hadiseler karşınıza çıkıyor” dedi.

VATANDAŞ HER İHALE BİLGİSİNE ULAŞABİLECEK

Şeffaf bir yönetim anlayışını ortaya koyacaklarını kaydeden Bayram, “Vatandaşın bilgisine ulaşmadığı hiçbir ihale, sözleşme ve benzeri iş bırakmayacağız. Denetimleri milletten ve meclisten saklamayacağız. İhanet edenleri bizden olmayan diye ayırmayacağız. Sözün kısası kutuplaşmaya kesinlikle fırsat vermeyeceğiz” dedi.

SİYASETİ ALLAH RIZASI İÇİN YAPIYORUZ

“Saadet Partisi kadroları siyaseti mal ve ikbal için, şan ve şöhret için, makam ve mevki için değil, Allah rızası için yapan bir anlayışa sahiptir” diyen Bayram, “Bu kadro kimseye tuzak kurmaz, kumpas yapmaz, kimse ile gizli kapaklı işler çevirmez. Bu kadronun tek bir derdi vardır o da bu ülkeye bu millete olan aşkıdır, sevdasıdır” dedi.

Seçim sonucunda tüm memleketin hayrına sonuçlar çıkmasını temenni eden Bayram, “Bu bir seçim. Bundan dolayı da siyaseti en doğru şekilde yapalım ki birbirimizle karşılaştığımız zaman sarılabilelim, mutlu olabilelim. Rabbim memleketimize, İnegölümüze ve bize en hayırlı olacak sonuçları ve hizmetleri karşımıza çıkarsın” diyerek sözlerini noktaladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.