Fikret Bayram’dan vinil ve billboard tepkisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fikret Bayram’dan vinil ve billboard tepkisi
18 Şub 2019 / Pzt 10:41
/ 21.542 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Fikret Bayram seçim çalışmalarında adayları Hasan Eroğlu’na ait reklam vinillerinin baskılarla indirildiğini iddia ederek eleştirilerde bulundu.

Kendilerinin umutları olduğunu insanların umut üzerine yaşadıklarını ifade ederek “Umur nedir bilir misiniz umut aslında yaşamanın sebebidir, yaşadığınız her kötü hadiseden sonra iyi şey yaşayacağınıza olan inançtır. Hükümeti iyi yönetemeyen idaresi varsa bunun yerine iyisi gelecektir diye olan umudunuzdur. Arabanızı sattınız arabasız kaldıysanız yapacağınız ticaretten ibadetten daha güzelini alacağınız inancınızla ticari çalışmalarınıza devam edebilmenin adıdır umut. Hak yiyenin yanlış yapanın yerine doğru insanların gelebileceğine dair beklentinin adıdır umut.  Bizde hayatımızı bu umutla devam etmektedir.” Dedi.

BASKILARLA VİNİL İNDİRİLDİ

Reklam çalışmalarında baskılar ile vinillerinin indirildiğini ifade eden Fikret Bayram “Değerli arkadaşlar 186 bin seçmenin olduğu bir ilçede bizler ki her türlü sıkıntı ile mücadele eden siyasi parti olarak lütfen yaptığımız hamlelerin önüne baskıcı yöntemlerle geçmeye çalışmayın. Biz duvarın Hasan Eroğlu’nun vinilini asmak için ne mücadeleler veriyoruz biliyor musunuz? Bizler üyelerimizden topladığımız 5’er liralarla viniller yaptırıyoruz. Ama sizler ellerinizdeki imkânlarla yaptığınız baskılarla o vinilin oradan indirilmesini sağlayarak adaletin tahsis edileceğine mi inanıyorsunuz. Bizler bugüne kadar özellikle siyasi parti adayının ne kadar güzel bir insan olduğunu zikrettik.Ben kendi şahsın için söylüyorum hiçbir Allah kulu bulamaz ki adaylar ile alakalı olmuşuz bir şey sarf ettim. Ama bizlerin umutları var ve bu umutları kırmayın.” İfadelerini kullandı.

BİLBOARD TEPKİSİ

İnegöl Belediyesi’ne ait billboardların siyasi faaliyetler için kullanıldığını ifade eden Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Fikret Bayram “Şuan belediyeye ait billboardlar var yapılan ihaleler ile billboardların bir kısmı şirkete veriliyor bir kısmı da belediyeye kalıyor. O belediye billboardı benim Ahmet abinin Ayşe yengenin yani o billboard İnegöllülere ait biz zannediyorduk ki adaleti önde tutan insansın diye ama gördüğümüz tabloda billboardlarda boy boy resimler. Umarım ki yarın şu açıklamayı paylaşırlar bizimle arkadaşım sen ne dediğini bilmiyorsun biz onların parasını verdik kendi imkanlarımız ile onu oraya astık diyecekler. Bizlerde Salı günü geri adım atarak kusura bakmayın özür dileriz diyeceğiz. Ama takdir edersiniz ki bizler geri adım atmak için cümle söylemeyiz. Biliyoruz ki eşit şartlarda mücadeleye razı değilsiniz, ama hiç olmazsa belediyenin 20 billboardı var çıkın deyin ki belediyenin imkânını eşit dağıtıyoruz birkaç billboardda size veriyoruz. O adalete olan umudumuz size karşı olan sevgimiz umudumuz beklentimiz ayakta kalsın.” dedi

BASKILAR ERKEN BAŞLADI

Bayram ;“Baskılar artık çok erken başladı bu baskıların önüne geçmek için de kardeş hane ikazları yapmamız lazım. Daha önce de demiştik devlet imkânlarını kamu imkânlarını şahsi aday tanıtımınızda kullanmayın dedik.” Dedi

RAKİBİMİZ ERDOĞAN DEĞİL

Yerel seçimlerde rakiplerinin Erdoğan olmadığını belirten Bayram “Bizim rakibimiz Recep Tayyip Erdoğan değildir.  Mahmudiye mahallesinde 3. Katta duş alırken suyu kesilen abimiz derdini Sayın Erdoğan’a mı anlatacak. Sanayide yağmur yağdıktan sonra çamur içinde gezen abimiz derdini Sayın Erdoğan’ı mı anlatacak. Lütfen artık karşımıza belediye başkan adayları çıksın.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.