İnegöl Mobilya Sektörü Amerika'ya Açılıyor!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Mobilya Sektörü Amerika'ya Açılıyor!
#İnegöl | Haber Merkezi
04 Mar 2024 / Pzt 13:00
/ 7.307 Kez Okundu
| |

19 İnegöllü firma, Miami'de düzenlenen Home Deco Expo Fuarı'nda İnegöl mobilyasının kalitesini ve tasarımını Amerika'ya tanıttı.

Türkiye'nin mobilya başkenti İnegöl, Amerika pazarına giriş yapmak için önemli bir adım attı. MODEF Fuarcılık tarafından ABD'nin Miami kentinde ilk kez düzenlenen Home Deco Expo Fuarı'na 19 İnegöllü firma katıldı. Fuar, İnegöl mobilyasının dünya pazarındaki tanınırlığını artırmak ve yeni pazar alanları oluşturmak için önemli bir fırsat olarak değerlendirildi.

Fuar Kapsamında Önemli Ziyaretler Gerçekleşti

Fuar kapsamında İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, fuarda yer alan İnegöllü firmaları ziyaret etti. Uğurdağ, TC Miami Başkonsolosu Resul Şahinol, Türk-Amerikan Ticaret Odası (Güney) (TACCS) Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çevikel ve Yönetici Doktor Ruhi Balcı ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Uğurdağ'dan Açıklama

Konuyla ilgili açıklama yapan İTSO ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, şunları söyledi:

"İnegöllü firmalar olarak yıllardır dünyanın birçok bölgesinde pazarlama faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. 2023 yılından itibaren fuar katılımlarımızı MODEF çatısı altında toplama kararı aldık. Home Deco Expo Fuarı ile fuarcılık deneyimimizi yeni bir seviyeye çıkardık. 19 İnegöllü mobilya firmamızın katılımıyla gerçekleşen fuarımız bölgede büyük ilgi gördü. B2B görüşmeleri ve yeni iş bağlantıları kuruldu.

İlk fuar olmasına rağmen Home Deco Expo büyük başarı elde etti. Fuarı ilerleyen yıllarda daha geniş katılımlarla hayata geçirmeyi ve ABD pazarında kalıcı bir yer edinmeyi planlıyoruz. Fuarımıza katılan 19 firmamızın kurduğu bağlantılar, İnegöl mobilyasının Amerika pazarında önemli bir yer edinmesine katkı sağlayacaktır. Fuarımızın katılımcı firmalarımıza, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.