Kampüste işler arapsaçına döndü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kampüste işler arapsaçına döndü
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Kas 2019 / Cum 20:00
/ 11.174 Kez Okundu
| |

Taşımalı eğitim kapsamından çıkarılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü’ndeki öğrenciler için ücretsiz taşınması için işler arapsaçına döndü.

İnegöl´de faaliyet gösteren Starwood Orman ürünleri fabrikası sahibi sanayici Mehmet Yıldız tarafından yaptırılarak milli eğitime bağışlanan, açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsüne şehir merkezinden öğrenciler bakanlık oluru ile ücretsiz olarak kampüse taşınıyordu.
 
TAŞIMA KAPSAMINDAN ÇIKARTILMIŞTI
 
Alınan karar ile Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü’ndeki öğrenciler, taşımalı eğitim kapsamından çıkartıldı. Bu karar ile bu sene öğrenciler ücretsiz olarak taşınmayacaktı.

MİLLETVEKİLİNİN GİRİŞİMLERİ SONUÇSUZ KALMIŞTI

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsüne ücretsiz taşınması için yaptığı girişimler sonuçsuz kalırken devreye Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş girerek, öğrencilerin bir ücretsiz taşınacağını açıklayarak AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’e zaman kazandırmıştı.

KALICI ÇÖZÜM ÜRETİLEMEDİ

Aktaş’ın 1 ay demesine rağmen öğrencileri Bursa Büyükşehir Belediyesi 3 ay boyunca ücretsiz taşıdı.
3 aylık süreçte AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel başta olmak üzere bir kalıcı çözüm üretimedi.

İŞLER ARAPSAÇINA DÖNDÜ

Öğrencilerin 2019-2020 eğitim öğretim yılının 2.yarısından itibaren ücretli taşınması gündeme gelirken, yetkililerin İnegöl’deki hayırseverler ile görüşerek bu konuda maddi destek vererek bu senenin de ücretsiz taşınması için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.