MTTB‘den 2 gün iftar
31 May 2018 / Per 18:00
/ 1.297 Kez Okundu
| |

Milli Türk Talebe Birliği İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından ‘ Birlik ve Beraberlik’ teması ile iki gün düzenlenen iftar programına çok sayıda vatandaş katıldı.

29 ve 30 Mayıs tarihlerinde Milli Türk Talebe Birliği İnegöl İlçe Teşkilat binası önünde düzenlenen sokak iftarına Milli Türk Talebe Birliği Bursa İl Başkanı Samet Enes Öztürk, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, STK Başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.

Milli Türk Talebe Birliği adına, düzenlenen iftar programlarına ilişkin bilgilendirme açıklamalarında bulunan Eyüp Ensar Özcan, “ 11 Ayın sultanı olarak nitelendirdiğimiz, bizler için manevi muhasebe ayı olan Ramazan ayı içerisindeyiz. Allah’a şükürler olsun ki sorunsuz, sıkıntısız İnegöl’de Ramazan en iyi şekilde yaşanmaktadır. Camilerimiz, Kur’an kurslarımız Ramazan ayına uygun bir şekilde doldurulmaktadır. Şehrin dört bir yanında iftar programları, sahur programları düzenlenmekte, yardımlarda o nebzede yapılmaktadır. Kısacası Ramazan ayına uygun bir şekilde bu günleri idrak etmekten memnun ve mutluyuz. Bizlere Milli Türk Talebe Birliği İnegöl İlçe Teşkilatı olarak, yeni kurulmamıza rağmen ilk iftar programımızı 29 Mayıs tarihinde gerçekleştirmek istedik. İlçe yönetim kurulumuz tarafından alınan karar doğrultusunda 29 Mayıs tarihinde teşkilat içerisinde, 30 Mayıs tarihinde ise dışarıdan gelen misafirlerimize iftarda bir kaşık çorba ve yemek ikramında bulunduk. Kasasız, belasız iki gün süren bir iftar programımız ilçe halkımızın da katılımı ile atlattık. Emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu

Milli Türk Talebe Birliği ile ilgili bilgiler veren Özcan, “ Ramazan ayı nedeniyle saat problemlerinin oluşacağından dolayı akşam programlarımızı Ramazan bayramına kadar noktaladık. Ramazan Bayramına kadar kardeşlerimiz akşam programları hariç elbette çalışmalarını sürdürecektir. Ramazan Bayramı’ndan sonra özellikle kişisel gelişim, spor, dini ve akademik eğitim ağırlıklı çalışmalarımız olacaktır. Bunların haricinde ilçe halkımızın sorunları ile ilgili kurulan çözüm komisyonları çalışmalarını son derece hızlı bir şekilde sürdürmektedir” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.