O Bir Fenomen İnegöllü Metin

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
O Bir Fenomen İnegöllü Metin
 :
/ 19.749 Kez Okundu
| |

Sosyal medyanın fenomeni İnegöllü Metin merak edilen soruları inegolonline.com’a cevaplandırdı.

İnegöllülerin sosyal medyadan tanıdığı ve fenomen haline gelen İnegöl de yaşanan sıkıntıları sosyal medya hesabından duyuran İnegöllü Metin’le inegolonline.com olarak bir röportaj gerçekleştirdik.

Merak edilen sorulara içtenlikle cevap veren İnegöllü Metin soy ismini ise bizlerle paylaşmış oldu.

 

İnegöllü Metin Kimdir

Ben 1978 İnegöl doğumluyum, ailem Düzce’den İnegöl’e göç etmiş İnegöl’de doğdum İnegöl’de büyüdüm.

İnegöllü Metin ne iş yapar?

Ben sandalyeciyim iş yerinde parça başı ustayım arada kaçıyorum arada acil bir şey oldumu gidiyorum. Kahvede durmayı sevmiyorum insanlara yardım etmeyi seviyorum. Vatandaşlar arıyor bir sıkıntı oldu mu beni arıyorlar. Geçtiğimiz günlerde Ertuğrul Gazi derneğinin önünde lambalar yanmıyordu çocuk parkı da var. Tam 15 kere aramışımdır Elektrik idaresini artık dönmeselerdi müdürü arayacaktım.

Bu İşten Maddi Gelirin var mı?

İnegöl’ün bir ucundan diğer ucuna gidiyorum, paylaşımlar yapıyorum şarjlı motorumla gidiyorum geliyorum. Bu işlerden hiçbir maddi gelirim yok.

Bu Zamana Kadar Tepki Oldu mu Hiç?

Bu zamana kadar öyle büyük olumsuz tepki olmadı ama çok olumlu tepki oldu Allah razı olsun dediler. Bir kere ufak tepki oldu. Haberi tam anlayamadan konuyu tam öğrenemedik habercilik tecrübemiz yok orada bir olumsuz tepki olmuştu. Çocuk kaçırma olayı sandığımız şey çocuk kaçırma olayı değil ailevi problemmiş. Orada bir problem olmuştu.

 

Günün Nasıl Geçiyor

Sabah 10’da kalkıyorum işe gidiyorum ama gece çok geziyorum şehrin sokaklarında geziyorum. Doğma büyüme İnegöllü olduğum için geceleri İnegöl sokaklarında rahatça geziyorum bir sıkıntı yaşamıyorum. Günüm spontane geçiyor plan program yapmıyorum.

İnegöllü Metin bir gazeteci gibi tüm programları takip ediyorsun peki yorulmuyor musun?

Daha çok hoşuma gidiyor böyle çalışmak yardım etmek yardımda bulunmak daha çok hoşuma gidiyor gece daha rahat uyuyorum. Ben halkın sesi olarak girdim piyasaya. Bir hedefim yok.

İnegöllü Metin Bir Fenomen Mi?

İnegöllü metin fenomen oldu diyebiliriz, İnegöl’den Bursa’dan tanıyanlar var. Programlar aracılığı ile dolaşıyorum orada kendimi tanıtıyorum kartım var benim İnegöllü metin diye oradan insanlar tanıyor beni.

Herkesin Merak Ettiği Bir Konu Metin’in Soyadı Ne?

Evet soy isimi mi kimse bilmiyor soruyorlar ama ben söylemiyorum merak ediyorlar ama burada söyleyeyim soy ismim Karduz olarak geçiyor. Ama İnegöllü Metin olarak biliniyorum. Güzel şeyler yapıyorsak ne mutlu bize.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.