O davanın duruşma tarihi belli oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
O davanın duruşma tarihi belli oldu
17 Kas 2015 / Sal 18:27
/ 2.396 Kez Okundu
| |

Nisan ayında meydana gelen ve 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan asker eğlencesinin ilk duruşması 23 Kasım tarihinde görülecek.

2015 yılı Nisan ayında Şipali Mahallesinde düzenlenen asker eğlencesinde 1 kişinin ölümü, 4 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan bıçaklı kavgaya karıştıkları iddiasıyla 9’u tutuklu 15 sanığın yargılanmasına 23 Kasım’da başlanacak. İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek davada sanıklar ilk kez hakim karşısına çıkacak.

OLAY

Şipali Mahallesindeki asker eğlencesinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı 2 grup arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü.  Kavgada; Melih Demirbaş (18) Selami Tüfekçi (46) Ekrem Kaya (42) Ali Aykanat ile Adem Kacır (20) aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. Yaralanan 5 kişi özel bir araçla, İnegöl Devlet Hastanesi ile & Ouml;zel Cihangir Hastanesi’ne götürüldü.

Hastanelerin acil servislerinin önüne bırakılan yaralılardan durumu ağır olan Ekrem Kaya, Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Bir diğer ağır yaralı Kacır ise yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 15 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerden M.K. (18), T.K. (24), S.K. (30), İ.T. (28), İ.B. (20), H.K. (18), B.B. (18), B.Y. (19) ile M.E. (20) 'adam öldürmek', 'adam yaralamak' ve 'ruhsatsız silah kullanmak' suçlarından tutuklandı, 6 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.