O söz Erzurumluları coşturdu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
O söz Erzurumluları coşturdu
20 Eki 2015 / Sal 23:52
/ 1.128 Kez Okundu
| |

Bir dizi program için İnegöl’e gelen eski İçişleri Bakanı Efkan Ala son ziyaretini Erzurumlular Derneği’ne yaptı.

Efkan Ala’ya Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Partililer eşlik etti. Efkan Ala’yı çok sayıda dernek üyesi karşıladı.

YENİDEN İKTİDAR OLACAĞIZ

Ziyarette ilk konuşmayı Milletvekili Hüseyin Şahin yaptı. Türkiye’nin güçlü Ak kadrolarla 1 Kasım’da yeniden iş başına geleceğini söyleyen Şahin, “Diğer ilçelerde yaptığımız çalışmalarda bunu gözlemliyorum. Bize verilen işaret fişeği 1 Kasım’da tek başına iş başına diyor. Hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.” Dedi.

PALAND& Ouml;KEN’LE ULUDAĞ’I BİRLEŞTİRECEĞİZ

Gakkoşlar sözü ile konuşmasına başlayan ve büyük alkış alan Efkan Ala ise Dertlerinin Palandöken’le Uludağ’ı birleştirmek olduğunu söyleyerek, “İkisi bir araya geldi mi akan sular durur. Yeni bir düzen kurulur ve Türkiye orada yerini alır. Bunu bilenler boş durmuyor ama bizde boş durmuyoruz. Yolumuza durmadan devam edeceğiz. Bu kardeşliği inşa ettik mi bunun üzerine kuracağımız Türkiye tüm dünyada kardeşlerimizin derdine dert olacak güce sahip olacak. Biz birlikte çok şey başardık çok şey başaracağız. Bizim bu birlikteliklerimizin neleri başaracağını farkında olanlar ittifaklar kurdular. Biz onların ne yaptığına bakmayalım. Biz kendi yapacağımızı iyi bilip, hedeflerimizi doğru dürüst koyup arkasında durursak bu problemleri çok rahat aşar yolumuza devam ederiz.” İfadelerini kullandı.

SİZ NEDEN SANDIĞA GİDİY ORSUNUZ?

Bir yandan PKK bir yandan DHKPC Türkiye’ye saldırıyor. Biz siyasetçiler olarak halkımızdan yetki aldık. Türkiye’nin problemlerine çare bulmamız için sizler bize yetki verdiniz. Ama sandıktan tek başına iktidar çıkmadı. Biz milleti değerlendiremeyiz, millet bizi değerlendirir. Madem öyle bir sürü problem var gelim milletin bize verdiği sorumlulukları üstelenelim ve acil sorunlara çözüm olacak hükümeti oluşturalım dedik. İkisi birden baştan koalisyon kurmayacağız dediler ama en son bizim şartlarımız var dediler. Biz yüzde 41 aldık şart koşmuyoruz, siz yüzde 16 ile ne şartı koşuyorsunuz. Koalisyon kurulmadı bizde anayasanın söylediği seçim hükümetini kuralım dedik ben ona gelmiyorum dediler. O zaman siz neden sandığa gidiyorsunuz. Bunu şunun için söylüyorum, hangi parti tabanıyla halkla arasındaki ilişkiyi zayıflattıysa bu tür hatalara düşüyor. Tabanın sesini artık bir müddet sonra duymuyor. Ama biz hep birlikte Türkiye’ye karşı ağır saldırıların olduğu dönemde bir araya gelemezsek ne zaman kuracağız?” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.