Pedal Çevirerek Şarj Dönemi Başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Pedal Çevirerek Şarj Dönemi Başladı
17 Kas 2015 / Sal 18:09
/ 914 Kez Okundu
| |

Devlet Hastanesi’nde İnegöl Belediyesinin katkılarıyla kurulan pedallı şarj aletinde vatandaşlar hem spor yapacak hem de telefonlarını şarj edebilecek.

İnegöl Devlet Hastanesi’nde pedal çevir enerjini yükle sloganıyla kurulan pedallı şarj aleti hizmete girdi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, pedallı şarj aletinde telefonunu kısa süreli de olsa şarj ederek projenin ilk kullanıcısı oldu.

Projenin tanıtımına ilişkin bir açıklama da yapan Başkan Aktaş, “İnsan odaklı hizmetlerimize bir yenisini daha ekliyoruz. İnegöl Belediyesi olarak sağlıklı yaşamayı şehrimizin bütün katmanlarına yaymak ve sağlıklı yaşamanın bizim için vazgeçilmez bir unsur olması adına farkındalık oluşturacak önemli projelere imza atmaya devam ediyoruz. Sağlıklı yaşamı geniş kitlelere yaymak parolasıyla yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında Bisiklet Turu ve şöleni ile çeşitli aktiviteler ortaya koyarak sağlıklı yaşamın hayatımızın vazgeçilmez bir unsuru olması için gayret gösteriyoruz” dedi.

ŞARJ EDERKEN SPOR YAPIN

“Bu kapsamda İnegöl Devlet Hastanesinde kurduğumuz pedallı şarj aleti ile hem hastaneye gelen vatandaşlara spor yapma imkanı sunuyor hem de enerji tasarrufu sağlıyoruz” diyen Aktaş; “Bu projemizi yenilenebilir bir enerji olması sebebiyle de oldukça önemsiyoruz. Günümüzde yaygınlaşan akıllı telefon kullanımıyla beraber ortaya çıkan şarj sorununa çözüm olması amacıyla ‘ PedalŞarj Cihazlarımızı’ halkımızın hizmetine sunuyoruz. Şarj cihazlarımızın konumlandırılmasında özellikle halkımızın daha kolay ulaşabileceği, daha fazla ihtiyaç duyduğu bir yerde olmasına önem verdik. İnegöl Devlet Hastanesine yerleştirdiğimiz bisikletler sayesinde vatandaşlarımız hastanedeki işlerini takip ederken telefonlarının bataryalarının bitmesi sebebiyle mağduriyet yaşamayacaklardır. Böylece hem vatandaşlarımız zamanını daha iyi bir şekilde kullanacak, hem de iletişim kurma noktasında sıkıntı yaşamayarak işlerini gönül rahatlığı ile yapabileceklerdir” ifadelerini kullandı.

İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hayrettin Göçmen de İnegöl’ün geçmişte bisikletin en fazla kullanıldığı şehirlerden biri olduğuna dikkat çekerken; ekonomik gelişim ve refah ile insanların araçlara yöneldiğini; Sağlık Bakanlığının sağlıklı yaşam için yürüyüş projesinin de önemini aktardı. İnegöl Belediyesi’ne de katkılarından dolayı teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.