UEDAŞ’tan elektrik kesintisi cevabı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
UEDAŞ’tan elektrik kesintisi cevabı
#İnegöl | Haber Merkezi
08 May 2019 / Çar 16:00
/ 2.511 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz hafta sonu çarşı merkezinde yaşanan elektrik kesintisi ile alakalı UEDAŞ’tan yazılı açıklama yapıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu çarşı merkezinde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle esnaflar siftah yapamadan kepenk kapattılar.
Konu hakkında enerji dağıtım şirketi UEDAŞ yazılı bir açıklama yaptı.

UEDAŞ’ın yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı;

Öncelikle halkın istek ve taleplerinin bize ulaşmasında aracılık ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz.
 
Yayınlanan haber üzerine yaptığımız incelemede; bahse konu bölgeyi etkileyen enerji kesintisinin 2019 yılı yatırım programında bölgeden gelen enerji taleplerini karşılamak için yapıldığı tespit edilmiştir.
 
Söz konusu çalışmada okullar bölgesinde bulunan trafonun gücü 630 kVa ‘dan 1000 kVA’ya yükseltilmiştir.  Bu çalışmalar sırasında iş güvenliği için zorunlu olarak planlı kesintiler yapılmaktadır. Çalışma 04 Mayıs tarihinde 09:00-17:00 saatleri arasında sekiz saat olarak programlanmış olmasına rağmen, ekiplerimizin  özverili çalışması ile iki saat önce tamamlanmış ve enerji verilmiştir.
 
Haberde belirtilen sık enerji kesintisi meydana geldiği bilgisi üzerine geriye dönük kesinti kayıtlarımız üzerinde yapılan incelemede, 2019 yılında 04.05.2019 tarihindeki programlı çalışma dışında herhangi bir kesinti olmadığı tespit edilmiştir.
 
UEDAŞ olarak; Bursa dahil hizmet verdiğimiz dört ilde kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti sunma vizyonumuzla çalışmalarımıza devam ettiğimizi belirtir, bu süreçte duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.