İnegöl Hal Derneği (İHADER), olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan Abdullah Özdemir yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

KONGREDE NELER KONUŞULDU?

Kongrede, derneğin önceki dönemde gerçekleştirdiği faaliyetler değerlendirildi. Ayrıca, İHADER’in geleceğe yönelik projeleri de masaya yatırıldı. Yönetim kurulunun belirlenmesiyle birlikte yeni dönemde atılacak adımlar netlik kazandı.

İHADER YENİ YÖNETİM KADROSU

Yapılan seçim sonucunda Abdullah Özdemir yeniden başkan olurken, yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Başkan: Abdullah Özdemir

Asil Üyeler: Necdet Çelik, Ali Entek, Caner İçmen, Mustafa Uygur

Denetim Kurulu Başkanı: Adem Yolcu

Denetim Kurulu Üyeleri: İsmail Kurt, Cemil Derman

Yedek Üyeler: Oğuzhan Sağlam, Fikri Yentek, Beytullah Çalık, İsmail Kaya

Ek Yedek Üyeler: Ekrem Döver, İbrahim Yokuş, Emirhan Yentek

Kongrenin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Abdullah Özdemir, kendisine duyulan güvene teşekkür ederek, 'İnegöl Hali’ndeki esnaflarımız için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek sektörümüzü daha da ileriye taşıyacağız' dedi.

Toplantı, yapılan istişarelerin ardından sona erdi.