Altıeylül Ortaokulu öğrencisi Zeynep Yaşar, Karate Okul Sporları İl Birinciliği müsabakalarında büyük bir başarıya imza attı. Kata dalında mücadele eden Zeynep, 2014 doğumlu olmasına rağmen gösterdiği üstün performansla il birincisi oldu.
ZEYNEP YAŞAR KATA DALINDA BİRİNCİ OLDUZeynep Yaşar, Karate okul sporları il birinciliğinde, kata dalında yarışarak birinci olmayı başardı. Bu başarı, Zeynep’in yeteneklerini ve azmini gözler önüne serdi. Zeynep'in birincilik elde etmesi, hem okulu hem de ailesini gururlandırdı.
ZONGULDAK İLLER ARASI OKUL MÜSABAKALARINA KATILMA HAKKI KAZANDIZeynep Yaşar, Zonguldak iller arası okul müsabakasına katılma hakkı kazanarak, başarılarının devamını getirme yolunda büyük bir adım attı. Bu fırsat, Zeynep'in karate kariyerinde önemli bir dönüm noktası olacak.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın