İnegöl’de yapılan Bayrak Yürüyüşünde tüm ilçe tek vücut tek yürek olurken, yürüyüş sırasında farklı eylemler de gerçekleştirildi.

BENZİN DÖKÜP ATEŞE VERDİLER

İnegöl Ensar Vakfı Şubesi üyeleri, vakıf başkanı Fatih Bayram nezaretinde heykel önünde terör örgütü lideri bebek katili Abdullah Öcalan’ın posterini ve PKK terör örgütünü simgeleyen sembollerin yer aldığı posteri üzerine benzin dökerek ateşe verdi.

YAKMADAN ÖNCE YÜZÜNE TÜKÜRDÜ

Posterler yakılmadan önce yere atılıp kalabalık grup tarafından çiğnendi. PKK ve Abdullah Öcalan aleyhine atılan sloganlar eşliğinde yapılan eylemde bir vatandaş Abdullah Öcalan’ın posterine bakıp yüzüne tükürdü. Şehitlerinin acısını derinden hisseden ilçe halkının PKK’ya ve terör örgütünün ele başı Abdullah Öcalana tepkileri yürüyüşe katılanlar tarafından da alkışlarla destek gördü.