Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası vesilesiyle, gençlerle birlikte Ulu Önder Atatürkün kabrini ziyaret etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında beraberindeki heyetle birlikte Anıtkabiri ziyaret etti. Heyetle birlikte Aslanlı Yoldan geçen Bakan Osman Aşkın Bak, Ulu Önder Atatürkün mozolesine çelenk bıraktıktan sonra Misak-ı Milli Kulesine geçerek Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.
Osman Aşkın Bak, burada kaleme aldığı mesajında, Aziz Atatürk, Türk milletini istiklal için mücadeleye çağıran ve o mücadelenin başlangıç tarihini bir bayram kabul edip gençliğe hediye eden zat-ı alinizin kıymetli hatırasına şükranlarımızı sunmak için manevi huzurunuza geldik. Bu memleketin istiklalini hediye istikbalini ise emanet ettiğiniz gençlik bugün hala dimdik ayaktadır ve sizlerden devraldığı milli mücadele ruhunu bilimde, sanatta, sporda ve sosyal alanlarda yaşatmaktadır. Attığımız her adımda yolumuzu aydınlatan kutlu sevdayı, bu ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak davasını yılmadan sürdüreceğimizi bir kez daha huzurunuzda beyan etmek isterim. Sizleri, silah arkadaşlarınızı bu topraklar için canını siper eden tüm şehit ve gazilerimizi Gençlik Haftası vesilesiyle bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. Emanetiniz Türk gençliğindedir, emin ellerdedir. Ruhunuz şad olsun ifadelerini kullandı.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın