Bursa'nın İnegöl ilçesinde motosiklet ile otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı genci ambulansla hastaneye kaldırdı.
İnegöl'de motosiklet ve otomobilin karıştığı trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Ertuğrulgazi Mahallesi'nde meydana gelen kazada iki araç kavşakta çarpışırken, motosiklet sürücüsü yaralandı.
KAZA KOZLUCA BULVARI'NDA MEYDANA GELDİ
Kaza, İnegöl'ün Ertuğrulgazi Mahallesi Kozluca Bulvarı ile Memiş Sokak'ın kesiştiği kavşakta meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Muhammed Hamza Y. (17) yönetimindeki 16 AJV 565 plakalı motosiklet ile Emir Ö. (18) idaresindeki 16 AKV 414 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yaralandı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.
17 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ YARALANDI
Motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 17 yaşındaki Muhammed Hamza Y. yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı.
Ardından ambulansa alınan genç sürücü, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralının sağlık durumuna ilişkin ayrıntılı bilgi paylaşılmadı.
KAZANIN NEDENİ ARAŞTIRILIYOR
İnegöl Ertuğrulgazi Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasının ardından olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Motosiklet ve otomobilin kavşakta hangi koşullarda çarpıştığı araştırılıyor.
Kazanın kesin nedeninin yapılacak incelemeler sonucunda belirlenmesi bekleniyor.
Her iki aracın sürücüsünün de genç yaşta olması dikkat çekerken, olayda motosiklet sürücüsünün yaralandığı öğrenildi.
YARALI SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI
Kozluca Bulvarı ile Memiş Sokak'ın kesişiminde meydana gelen kazada yaralanan Muhammed Hamza Y.'nin hastanedeki tedavisi sürüyor.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın