CHP İNEGÖLİLÇE BAŞKANI ZEMCİ ŞAHİN’DEN İMZA KAMPANYASINA DESTEK ÇAĞRISI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İnegöl İlçe BaşkanıZemci Şahin, Genel Başkan Özgür Özel’in öncülüğünde yürütülen “Benim İmzam” kampanyasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Şahin, demokrasi ve halk iradesi için tarihi bir sürecin yaşandığını belirterek vatandaşları kampanyaya katılmaya davet etti.
“TARİHİ BİR GÜVENSİZLİK OYU GELİYOR”
Zemci Şahin, Özgür Özel’in açıklamalarını aktararak şu ifadeleri kullandı:
“Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, ‘Adayımı yanımda, sandığı önümde istiyorum’ diyerek 24 milyon imza topladığımızı duyurdu. Hedefe ulaşmak için yalnızca 3 milyon 834 bin imza kaldı. Benimimzam.net adresinden imzalarınızı verebilirsiniz. 2 Kasım’da kampanyamızı tamamlayacak, Erdoğan’ın karşısına dünya siyaset tarihinin en büyük güvensizlik oyununu koyacağız.”
İMZA SÜRECİ DEVAM EDİYOR
CHP’nin başlattığı kampanya, dijital ortamda yürütülüyor. Vatandaşlar benimimzam.net adresi üzerinden kampanyaya katılım sağlayabiliyor. Kampanyanın 2 Kasım 2025 tarihinde sona ereceği bildirildi.
ZEMCİ ŞAHİN’DEN ÇAĞRI
CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, “Adayımı yanımda, sandığımı önümde görmek istiyorum” diyerek vatandaşlara çağrıda bulundu. Şahin, hedeflenen sayıya ulaşmak için tüm İnegöllülerin ve yurttaşların desteğinin önemli olduğunu vurguladı.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın