Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir çorbacıda çıkan kavga, hastanede son buldu.
Olay, Burhaniye Mahallesi Kemalettin Sami Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir çorbacıda meydana geldi. İddiaya göre, alkollü bir kişi ile işletme çalışanı arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü.
KAVGADA BİR KİŞİ YARALANDI
Yaşanan arbede sırasında bir kişi darp edilerek yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahsa olay yerinde ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı.
HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI
Darp edilen kişi, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Kavgaya karışan taraflar ifadeleri alınmak üzere emniyete götürülürken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.





























(0) Yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!