Kocaeli siyasetinin tanınmış isimlerinden biri olan ve bir dönem Demokratik Sol Parti Genel Başkanlığı için aday olan Erol Özavcı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğana destek amacıyla çıktığı Türkiye turunda Manisaya geldi. Başbakan Erdoğana olan sevgisi ve ülkeye yaptığı hizmetler nedeniyle destek turuna çıkan Özavcı, Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılacağı 10 Ağustosa kadar Türkiye turunu sürdürecek.
Yaklaşık 3 hafta önce yaşadığı şehir olan Kocaeliden Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğana destek amacıyla memleketi Vana giderek Türkiye turuna başlayan Erol Özavcı bugün Manisaya geldi. Arabasının her tarafını kaplattığı Başbakan Erdoğan posterleri ile dikkat çeken Özavcı, Kendim Demokratik Sol Parti Genel Başkan adayıydım. Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçelinin kendilerinin de cumhurbaşkanı adayı olmalarını isterdim. Ne yazık ki görüyorum ki kendi güçleri olmadığından, kendilerinde cesaret bulamadıkları için Ekmeleddin İhsanoğlunu getirdiler. Daha önce sağ ve sol olayları vardı. Herkesin bir ideolojisi vardı. Demek ki şuanda ideoloji diye bir şey yok. Herkes koltuk sevdasında. Bizde bunları sezdiğimiz için ve Türkiyenin başında olan sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanın da Türkiyeyi iyi bir şekilde yönettiğini görerek, başbakanımıza destek vermeye gayret gösteriyoruz dedi.
Türkiye turuna Kocaelinden başladığını kaydeden Özavcı, Manisanın 50nci il olduğunu belirterek, Çok şükür 50ye yakın bir ilimiz oldu. Buradan sonra İzmir, Aydın, Muğla, Marmarise gidip insanlarımızla iç içe olup dertlerimizi sıkıntılarımızı dile getireceğiz şeklinde konuştu.
AK Parti iktidarından önce CHP ve MHPnin bu ülkeyi yönettiğini ve ülkenin sürekli zarara uğratıldığını kaydeden Özavcı, Öncelikle şunu söyleyeyim. Bu vatan hepimizin vatanı. Daha önceleri bu vatanı CHP ve MHP yönetti. İnsanları gittikçe zora koydular. Türkiyeyi gittikçe zarara uğrattılar. Zaten biliyorsunuz Kılıçdaroğlu SGKnın başındaydı. Binlerce zarara uğrattı. Başbakanımız geldiğinden beri eskiden olduğu gibi insanlar bir çocuğunu hastaneye götürdüğü zaman çocuğunu rehin bırakıyordu. Şu an öyle bir durum yok. İnsanlar istediği gibi hastaneye gidip muayenesini olabiliyor. Parası olan da olmayan da tedavisini görebiliyor. Önceden böyle bir şey yoktu. Ekmeleddin İhsanoğlunun bir sloganı var. Ekmek için Ekmeleddin. Bizim niyetimiz tekrar eski düzene girip de yeniden ekmek kuyruklarına girmeyelim. Allaha çok şükür ekmeğimiz de var, yağımız da var, suyumuz da var hiç gerek yok. Başbakanımıza desteğimiz sonsuzdur. Böyle devam etsin. Devlet Bahçelinin bir sözü vardı şu sözü söylemişti yerel seçimlerde. Öyle bir tokat atınız ki Sayın Recep Tayyip Erdoğana tokadın sesi Pensilvanyadan ben de şunu soruyorum İnsanoğlu, Türkiye vatandaşı artık uyandı. O tokadı biz inanıyoruz ki Recep Tayyip Erdoğan hem Kılıçdaroğluna vuracak hem de Devlet Bahçeliye vurarak Pensilvanyadan o tokadın sesi gelecektir ifadelerine yer verdi.
Vatandaşın kendisine karşı çok olumlu baktığını kaydeden Özavcı, gittiği yerlerde vatandaşların Başbakan Recep Tayyip Erdoğana hürmetlerini ilettiklerini anlatarak, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHPnin içinden de başbakana oy geleceğine olan inancını belirtti.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın