Bursa’nınMudanya ilçesi Kumyaka girişindemeydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan otomobil kayalara çarparakters döndü. Sürücü ve yolcununemniyet kemeri takılı olması, olası bir faciayı önledi.
Edinilen bilgilere göre,Tirilye yönünden Mudanya istikametineseyir halinde olan59 RS 954 plakalı otomobilin sürücüsü İsmet Y. (68), virajlı yolda zeminin kaygan olması nedeniyledireksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, yol kenarındaki kayalara çarparakters döndü.
Çarpmanın şiddetiyle araçta büyük hasar meydana gelirken, sürücü ve yanındaki yolcu araç içindesıkıştı. Ancak her iki kişinin deemniyet kemeri takılıolması sayesinde ciddi bir yaralanma yaşanmadı.
VATANDAŞLAR YARDIMA KOŞTU
Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Yoldan geçen bir vatandaşın desteğiyle sürücü ve yolcu araçtan çıkarıldı. Olay yerine gelensağlık ekipleri, sürücü ve yolcunun durumunun iyi olduğunu belirledi.
JANDARMA VE POLİS OLAY YERİNDE
Kısa sürede olay yerine gelenjandarma ve polis ekipleri, bölgede güvenlik önlemi aldı. Ters dönen araç,çekici yardımıylabulunduğu yerden kaldırıldı.
Kazayla ilgilitahkikatın devam ettiğiöğrenildi.



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın