15 Temmuz darbe girişiminden sonra Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, örgüte ait olduğu gerekçesiyle kapatılan eski FEM Dershanesini ilk kez basın mensupları gezdi.
HERŞEYİ DÜŞÜNMÜŞLER
Binanın son katının özel dizayn edildiği görülürken, 5 yıldızlı konfora sahip katta FETÖ, her şeyi düşünmüş. Özel odalar ile devasa sohbet odasına sahip kat, görenleri şaşkınlığa uğrattı.
TEK KİŞİLİK ODALAR
Üst katta oluşturulan özel odalara ve sohbet salonuna ayrı merdivenlerden çıkıldığı tahmin edilirken, kapalı kapılar ardında olan yerde çok sayıda koltuğun olması dikkatlerden kaçmadı. Katta, lüks otelleri aratmayan tek kişilik odalar bulunuyor.
MİLLETİN MALI OLDU
Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) ait olduğu gerekçesiyle kapatılan FEM Dershanesinin bulunduğu bina, 5. Mevsim Kültür Sanat Merkezi olarak hizmet verecek.
Milletin malı olan binada, İNESMEK’İN tüm kursları yer alacak. İnegöl Belediyesi tarafından hazırlanan bina, darbe girişiminin birinci yıl dönümü olan 15 Temmuz’da hizmete açılacak.






Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın