Türkiye’nin yakından takip ettiği Güllü’nün şüpheli vefatına ilişkin yürütülen soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Olayla ilgili bilirkişi heyeti tarafından hazırlanan rapor tamamlandı. Raporda, sanatçının düşüşünün kendiliğinden olmadığı, dış kuvvet ve temas bulunduğu tespitine yer verildi.
Sanatçı Güllü’nün vefatının ardından başlatılan soruşturma kapsamında, kızı Tuğyan Ülkem Gülter’in “üstsoyuna karşı kasten öldürme” şüphesiyle gözaltına alınmasının ardından dosyada yeni detaylar ortaya çıktı.
“GÜLLÜ TEMAS SONUCU DÜŞTÜ”
Hazırlanan bilirkişi raporunda, Güllü’nün bir dış kuvvet veya temas sonucu dengesini kaybettiği belirtildi. Raporda, sanatçının geriye doğru düşmesinin ancak denge bozucu bir müdahale ile mümkün olabileceği ifade edildi.
“İNTİHAR DÜŞÜNCESİNE DAİR BULGU YOK”
Bilirkişi heyeti tarafından hazırlanan raporda, olayın intihar olduğuna işaret eden herhangi bir bulguya rastlanmadığı vurgulandı.
“DAHA ÖNCE DÜŞME TEHLİKESİ ATLATTI”
Raporda dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise Güllü’nün daha önce de düşme tehlikesi atlattığına dair bilginin dosyada yer alması oldu. Bilirkişi heyeti, bu bilginin raporda özellikle belirtildiğini kaydetti.
“KIZI ANNESİNİ UYARMADI”
Raporda, Tuğyan Ülkem’in bu durumu bilmesine rağmen annesi Güllü’yü uyarmadığına dikkat çekildi. Bu tespit, soruşturma dosyasındaki önemli başlıklardan biri olarak yer aldı.
Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın