25 EKİM CUMARTESİ YAĞMURLU GEÇECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre İnegöl’de hafta sonu hava değişken olacak.
25 Ekim Cumartesi günü ilçede yer yer sağanak yağış bekleniyor. Gün boyunca en düşük sıcaklık 13 derece, en yüksek sıcaklık ise 22 derece olacak.

Nem oranı yüzde 74 ila yüzde 94 arasında seyredecek. Rüzgar ise güney yönünden 9 km/s hızla esecek. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde yağışın etkili olabileceği bildirildi.

Meteoroloji, vatandaşların ani yağışlara karşı dikkatli olmalarını ve dışarı çıkarken şemsiye bulundurmalarını öneriyor.

26 EKİM PAZAR GÜNÜ HAVA AÇIYOR

Haftanın son günü olan 26 Ekim Pazar ise daha sakin ve açık bir hava bekleniyor.
Pazar günü hava parçalı bulutlu, sıcaklıklar ise 10 derece ile 24 derece arasında değişecek.

Nem oranı gün içerisinde yüzde 43 ile yüzde 96 arasında ölçülürken, rüzgar kuzey yönünden 7 km/s hızla esecek.
Günün ilerleyen saatlerinde hava sıcaklığının artmasıyla birlikte açık havada vakit geçirmek isteyen vatandaşlar için elverişli bir gün olacak.

HAFTA SONU PLANLARI İÇİN ÖNERİ

Cumartesi günü plan yapan vatandaşların yağış ihtimalini göz önünde bulundurması, açık hava etkinliklerini Pazar gününe ertelemesi öneriliyor.
Pazar günü hava koşullarının uygun olması nedeniyle piknik, yürüyüş veya dış mekan etkinlikleri için uygun bir gün olacak.

Cumartesi (25 Ekim): Yağmurlu, 13 derece - 22 derece 

Pazar (26 Ekim): Parçalı bulutlu, 10 derece - 24 derece