Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma kültürünü yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinlikler Bursa genelinde devam ediyor. Bu kapsamda İnegöl’de tatlı dağıtımı programı kapsamında vatandaşlara teravih namazı sonrası ikram yapılacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte, çok sayıda camide vatandaşlara tatlı ikram edilmesi planlanıyor.
RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Ramazan etkinlikleri çerçevesinde farklı ilçelerde çeşitli programlar düzenleniyor. Bu programlardan biri de teravih sonrası tatlı dağıtımı etkinliği olacak.
7 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek program kapsamında İnegöl’de belirlenen camilerde vatandaşlara tatlı ikramı yapılacak. Etkinliğin özellikle teravih namazı sonrası cami çıkışlarında gerçekleşmesi planlanıyor.
İNEGÖL’DE ÇOK SAYIDA NOKTADA DAĞITIM
Akbaşlar Camii
Turgutalp Camii (Burhaniye)
Babaoğlu Camii
Baykoca Camii
Bayramşah Camii
Bilalköy Camii
Boğazköy Camii
Cerrah Mahallesi Merkez Camii
Cemiyet Camii
Çavuşköy Camii
Dömez Camii
Yunusemre Camii (Ertuğrulgazi)
Eski Karacakaya Camii (Eskikaracakaya)
Eymir Camii
Fındıklı Camii
Halhalca Camii
Suyolu Camii (Hamidiye)
Hamzabey Camii
Hasanpaşa Camii
İclaliye Camii
Selahattin Eyyubi Camii (Huzur)
İsaören Camii
Karagölet Camii
Karahasanlar Camii
Karalar Camii
Kozluca Camii
Mesudiye Camii
Olukman Camii
Sungurpaşa Camii
Sülüklügöl Camii
Süpürtü Camii
Şehitler Camii
Şipali Yeni Camii
Tekkeköy Camii
Tokuş Camii
Yeniyörük Camii
Yiğitköy Camii
RAMAZAN’DA PAYLAŞMA GELENEĞİ
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu etkinliğin Ramazan ayının paylaşma kültürünü yaşatmayı amaçladığı ifade edildi. İlçedeki farklı mahallelerde gerçekleştirilecek tatlı dağıtımıyla vatandaşların Ramazan akşamlarında bir araya gelmesi hedefleniyor.
Etkinliğin teravih namazı sonrası cami çıkışlarında yapılacağı ve programın Ramazan boyunca farklı ilçelerde de devam edeceği bildirildi.


(0) Yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!