İNEGÖL’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 63 GRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ

Bursa’nın İnegöl ilçesinde jandarma ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik başarılı bir operasyon düzenledi. 25 yaşındaki O. A., üzerinde 63 gram metanfetamin ile yakalandı.

JANDARMA EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri ile Merkez Karakol Komutanlığı görevlileri, Cerrah Mahallesi Kalburt mevkiinde bir kişinin uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan izinle şüpheli teknik ve fiziki takibe alındı.

25 YAŞINDAKİ ŞÜPHELİ YAKALANDI

Takip sonucu durdurulan O. A. (25) üzerinde yapılan aramada, satışa hazır halde 63 gram metanfetamin bulundu. Uyuşturucu maddeye el konuldu, şüpheli gözaltına alındı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.